O nama

2002. Godine,grupa mladića je zbog nedostatka posla odlučila da se bavi proizvodnjom nameštaja od pločastog materijala. Kako je posao bio sve obimniji,a kvalitet usluge na visokom nivou,zadovoljne mušterije su nas kontaktirale i tražile od nas preporuke za razne vrste poslova kao što su: molerske,keramičarske,gipsarske usluge i drugo...

Poneseni željom za napretkom,prikupljali smo oko sebe vrhunske majstore svog zanata,radili svi zajedno razne majstorije i specijalizovali se za širok spektar zanatskih usluga.

2006. Godine,saznajemo za firmu koja se bavi gradjevinskim uslugama,a interesantno nam je bilo to što je njihova tehnika rada sa industrijskim užetom,dakle bez skela.Odlazimo tamo na dogovor o saradnji,nudimo naše znanje u zamenu za obuku. Postižemo dogovor i vremenom specijalizujemo deo ekipe i za takvu vrstu poslova.

2009. Godine odlučujemo da će nam to biti životni poziv i registrujemo firmu pod nazivom “Kreativna Radionica“. Do današnjeg dana uspešno poslujemo,kako u manjim domaćinstvima tako i u većim projektima,kao sto je koopercija u izgradnji stambenih zgrada i održavanje fabričkih objekata.

Fokusirani smo na visok kvalitet usluga, profesionalni odnos prema klijentima i poslu koji obavljamo uz poštovanje datih rokova.

Cilj nam je da kombinacijom ličnih sposobnosti i veštinama zaposlenih, pružajući profesionalne usluge našim klijentima omogućimo da višestruko vrate investirana sredstva.

Naša vizija je da dom ili poslovni prostor klijenta učinimo što funkcionalnijim i lepšim.

NAŠE ODLIKE:

  • Poštovanje rokova i dogovora
  • Realne i korektne cene usluga
  • Precizan i pedantan rad
  • Kompletno uređenje enterijera i eksterijera
  • Na osnovu dugogodišnjeg iskustva dajemo savete klijentu
  • Garancija na kvalitet izvedenih radova

 

 
 
Powered by Kreativna radionica Zrenjanin © all rights reserved